Vyšel první audio Erilian

První díl čarodějné audio trilogie Erilian je na světě! Vydavatelství Čti mi dnes vypustilo do světa audioknihu Erilian – Město čarodějů v podání Hanky Drnovské a stihli nám ji nadělit pod stromeček. Děkuju! Další dva díly by měly následovat během ledna a února. Audioknihu najdete na eshopu vydavatelství Čti mi, na Audiolibrix a taky na Audiotéce.

Můžete si přečíst taky rozhovor s Hankou Drnovskou, představitelkou všech tří hlavních hrdinek Erilianu, ve kterém se dozvíte něco o studiu herectví na JAMU i načítání audioknih.

V Erilianu se to jen hemží draky, gryfy, kočkopýry, létajícími medvědy a další roztomilou havětí 🐲🦅😸🐻🦄 Současná nelehká situace se podepisuje nejen na lidech, ale taky na zvířatech v útulcích, které jsou existenčně závislé na sponzorech. Těch každým dnem ubývá a útulkům jde doslova o krk. Proto 20% z mého autorského honoráře za erilianské audioknihy půjde opuštěným kočkám do útulku Kocour Felix v Klecanech 🐈 Zakoupením erilianských audioknih tak budete mít kromě hezkého zážitku z poslechu taky dobrý pocit z dobrého skutku 🐾🧡

Anotace:

Erilian 1 – Město čarodějů

Členem Velké rady čarodějů se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové. Někteří neváhají získat jedno ze zlatých křesel v Kruhovém sále i za cenu zločinu. To ale mladičká čarodějka Kiara zatím netuší. Studium na Univerzitě magických věd, tajemný cizinec s uhrančivým pohledem i nečekané odhalení vlastní minulosti… nemalé sousto pro jednu sedmnáctiletou zrzku, které magie obrátí život vzhůru nohama.